Pa de Pasqua de Xile




Ingredients
*1 tassa fruites confitades picades   
*1/2 tassa passes rosses picades
*1/3 tassa de nous picades                  
*250g mantega o margarina
*1 ¾ tassa sucre rossa                        
*5 ous
*1 culleradeta de nou moscada mòlta 
*½ culleradeta de clau mòlt
*1 culleradeta de canyella mòlta                     
*1 culleradeta de conyac
*3 cullerades de panela dissolta en aigua      
 *½ culleradeta de cafè en pols dissolta amb la panela
*1 tassa de llet                                     
*3 tassas de farina sense pols d'enfornar
*½ culleradeta de bicarbonato                         
*1 sobre de pols de coure "Royal" ( llevat )
*Sucre glas per empolvorar                
* ½ tassa de amelles picades
preparación:
Enmantequillar i cobrir amb paper mantega el fons i els costats d'un motlle per pa de pasqua rodó i reservar. En un bol gran batre la mantega fins que estigui cremosa. Afegir el sucre morena, batre molt bé. Afegir els ous un a un. Després agregar les espècies (Nou Moscada Mòlta, Clau mòlt i Canyella Mòlta). Afegir la panela dissolta amb el café i barrejar. Afegir poc a poc la farina tamisada prèviament amb el Bicarbonat i pols de coure i incorporar poc a poc la llet que quedi una massa uniforme després Incorporar a la barreja tots els fruits i el conyac i barrejar tot bé a mà.
Abocar en el motlle preparat i cobrir amb paper mantega. Cuinar al forn a temperatura mitjana 40-60 minuts o fins que al inserir un pal de bambú al centre aquest surti sec. Posar una font amb aigua a la part baixa del forn perquè conservi la humitat.
Deixar refredar lleugerament i treure del motllo. Deixar refredar completament sobre una reixeta abans de tallar. Empolvorar amb sucre glass
Bon profit 
Paola Ramirez Cerda 
Elemental Tarda

Comentaris

  1. Why is a casino that lets gamblers win real money? - OK Casino
    The best 바카라출목표 casino to slot 뜻 try is the casino. The best casinos 토토 분석 사이트 to try is the casino. 토토 라이브 스코어 If 온라인바카라 you're playing in Texas you can expect great games from an

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada