INGREDIENTS
- Oli d'oliva verge exter
- Salsa rosa
- Olives negres
SALSA ROSA FETA A CASA
- Palets de cranc
- Blat de moro
- Ceba
- Tonyina en llauna
- Pinya
- Tomàquet
- Sal - Oli d'oliva verge exter
- Salsa rosa
- Olives negres
PREPARACIÓ
Es posa a coure la pasta en una olla amb aigua amb una mica de sal i oli d’oliva, durant uns 10 min. Un cop cuita, s'escorre i es passa per aigua freda. Es reserva deixant-la refredar.
Després tirem a sobre la tonyina en llauna, traient-li el màxim possible l’oli. Hi afegim el tomàquet a trossets petits, hi tirem la pinya trossejada. A continuació afegim la ceba tallada molt prima i els trossets de cranc . Ho barregem i ho remenem bé amb un raig d’oli d’oliva.
Finalment hi afegim la salsa rosa per sobre. Si voleu podeu afegir-hi blat de moro i olives negres. Serviu-la freda.
Es fa una maionesa amb ous, oli d’oliva i sal, un cop feta, s’hi afegeix un rajolí de conyac o brandy, una mica de quètxup i mig got de suc de taronja, es remena bé i ja tenim la salsa rosa feta a casa.
Sandra
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada