Tamales



Ingredients:

10 panotxes de Blat de moro Blanc (tendre)
1 litre de llet
1/4 quilo de mantega de porc
1/4 quilo de margarina
1/2 quilo de sucre
1 cullera de sal
formatge fresc
nata
aigua

Preparació:
Barregem la mantega, margarina i sucre en una cassola al foc poc, temps, només per desfer-ho ,reserveu-ho en en cassó amb la llet iafegiu-hi la sal.
Rasqueu el grans de blat de moro de les panotxes i moleu-lo, molt fi, conserveu la tuza del elote (fulles), afegiu -lo a la mescla i remeneu-ho molt
bé.
a la tuza (pell de elote) poseu una cullerada de mescla i emboliqueu-ho doblegant la punta i feu el mateix del costat contrari, reservaeu i en una cassola amb poca aigua s’agrega una pessic de sal i sucre poseu al foc una hora aproximada.
Serveix-los amb nata i formatge fresc.
Katya (El Salvador)

Comentaris