Ingredients
1 kg de patates
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1/2 kg de bacallà a trossos
Oli, pebre vermell i comí
Preparació
Primer has de tallar la ceba i els pebrots, després es posa oli en una cassola.
Cal sofregir la ceba i els pebrots, heu d'afegir les patates tallades a trossos petits, i cal sofregir-ho tot junt, després heu d'afegir el pebre vermell, més tard heu de barrejar-ho tot i hi afegim l'aigua, quan comenci a bullir afegim el bacallà i el comí.
Ho deixem 10 min. bullint.
Encarna Hernández (Granada)
1 kg de patates
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1/2 kg de bacallà a trossos
Oli, pebre vermell i comí
Preparació
Primer has de tallar la ceba i els pebrots, després es posa oli en una cassola.
Cal sofregir la ceba i els pebrots, heu d'afegir les patates tallades a trossos petits, i cal sofregir-ho tot junt, després heu d'afegir el pebre vermell, més tard heu de barrejar-ho tot i hi afegim l'aigua, quan comenci a bullir afegim el bacallà i el comí.
Ho deixem 10 min. bullint.
Encarna Hernández (Granada)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada