Ingredients
1 got d'oli
1 conill
1 ceba
sal
1 got de cava
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 branqueta de farigola
1 cabeça d'alls
Preparació
Tallem el conill a trossos no gaire petits. Escalfem l'oli, hi posem una mica de sal i hi fregim el conill.
Quan comenci a daurar-se, hi afegim el cava i deixem que bulli una mica. Després hi afegim les verdures tallades a daus, la farigola i la cabeça d'alls ratllada.
M. Carmen Blanco (Còrdova)
1 got d'oli
1 conill
1 ceba
sal
1 got de cava
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 branqueta de farigola
1 cabeça d'alls
Preparació
Tallem el conill a trossos no gaire petits. Escalfem l'oli, hi posem una mica de sal i hi fregim el conill.
Quan comenci a daurar-se, hi afegim el cava i deixem que bulli una mica. Després hi afegim les verdures tallades a daus, la farigola i la cabeça d'alls ratllada.
M. Carmen Blanco (Còrdova)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada