Ingredients
4 Ous
1/2 Kg de patates
Oli d'oliva
Sal
Preparació
- Pelar i tallar les patates en làmines.
- Es posa una paella amb oli al foc, quan l'oli està calent, es tiren les patates amb una mica de sal i es fregeixen.
- Es baten els ous amb una mica de sal, una vegada batuts s'afegeixen les patates i es barregen bé.
- Es posa una paella al foc amb dues cullerades petites d'oli. Es tiren les patates barrejades amb els ous, i es mou la paella suaument perquè no s'enganxi. Quan es noti una massa més o menys quallada, cal donar-li la volta amb ajuda d'una tapadora, fins que es dauri pels dos costats.
Toni Junco (Cerdanyola)
4 Ous
1/2 Kg de patates
Oli d'oliva
Sal
Preparació
- Pelar i tallar les patates en làmines.
- Es posa una paella amb oli al foc, quan l'oli està calent, es tiren les patates amb una mica de sal i es fregeixen.
- Es baten els ous amb una mica de sal, una vegada batuts s'afegeixen les patates i es barregen bé.
- Es posa una paella al foc amb dues cullerades petites d'oli. Es tiren les patates barrejades amb els ous, i es mou la paella suaument perquè no s'enganxi. Quan es noti una massa més o menys quallada, cal donar-li la volta amb ajuda d'una tapadora, fins que es dauri pels dos costats.
Toni Junco (Cerdanyola)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada