Ingredients per a 2 persones:4 ous
2 tomàquets mitjans
1 rodanxa de ceba picada
2 xilis serrans
coriandre per a adornar
oli de gira-sol per a fregir
sal (al gust)
Preparació:
1.- Has de picar finament la ceba, el xili serrà i els tomàquets.
2.- Després has de fregir a foc lent la ceba i el xili serrà en una mica d'oli, quan estiguin molt daurats s'afegeixen els tomàquets picats, i es regira fins que deixa anar el seu suc i espessa.
3.- Has d’afegir els ous, regirant fins al terme desitjat, salant al gust immediatament en afegir els ous.
Se serveix amb “tortilla” de blat de moro, s'acompanya amb salsa mexicana, “frijoles” refregits i un bon cafè.
Són deliciosos per a esmorzar.
Johanna Denise (Mèxic)
2 tomàquets mitjans
1 rodanxa de ceba picada
2 xilis serrans
coriandre per a adornar
oli de gira-sol per a fregir
sal (al gust)
Preparació:
1.- Has de picar finament la ceba, el xili serrà i els tomàquets.
2.- Després has de fregir a foc lent la ceba i el xili serrà en una mica d'oli, quan estiguin molt daurats s'afegeixen els tomàquets picats, i es regira fins que deixa anar el seu suc i espessa.
3.- Has d’afegir els ous, regirant fins al terme desitjat, salant al gust immediatament en afegir els ous.
Se serveix amb “tortilla” de blat de moro, s'acompanya amb salsa mexicana, “frijoles” refregits i un bon cafè.
Són deliciosos per a esmorzar.
Johanna Denise (Mèxic)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada