Ingredients
500 grams de tripes de porc cuites
1 ceba petita
1 pastanaga
4 cullerades de tomàquet triturat
4 cullerades de mantega
6 cullerades de formatge ratllat
oli
llorer
sàlvia
sal
pebre
julivert
Preparació
1. Has de pelar i picar la ceba i la pastanaga; cal ofegar en una cassola amb una mica d'oli i la mantega juntament amb el llorer i la sàlvia.
2. Quan les verdures estiguin tendres, has d'afegir dos gots d'aigua o brou i el tomàquet i has de portar-la a ebullició. Has d'afegir les tripes. Cal posar la sal i el pebre i cal afegir el julivert picat.
3. Cal tapar la cassola i coure-ho durant 14-18 minuts a foc suau. Quan les tripes estiguin llestes, has de servir-les i cobrir-les amb le formatge ratllat.
Temps de preparació: 15 minuts
Temps de cocció: 30 minuts
Graciela Posat (Argentina)
500 grams de tripes de porc cuites
1 ceba petita
1 pastanaga
4 cullerades de tomàquet triturat
4 cullerades de mantega
6 cullerades de formatge ratllat
oli
llorer
sàlvia
sal
pebre
julivert
Preparació
1. Has de pelar i picar la ceba i la pastanaga; cal ofegar en una cassola amb una mica d'oli i la mantega juntament amb el llorer i la sàlvia.
2. Quan les verdures estiguin tendres, has d'afegir dos gots d'aigua o brou i el tomàquet i has de portar-la a ebullició. Has d'afegir les tripes. Cal posar la sal i el pebre i cal afegir el julivert picat.
3. Cal tapar la cassola i coure-ho durant 14-18 minuts a foc suau. Quan les tripes estiguin llestes, has de servir-les i cobrir-les amb le formatge ratllat.
Temps de preparació: 15 minuts
Temps de cocció: 30 minuts
Graciela Posat (Argentina)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada