Bunyols

Ingredients

1/2 lliura de formatge
1/2 lliura de farina de blat de moro
1 cullerada de mantega
1 culleradeta de llevat
Una mica de sal
Un ou
Oli per fregir
Llet

Preparació

Primer has de ratllar el formatge.
Després has de posar en un ol gros el fotmatge ratllat, la farina, la mantega, el llevat, la sal, el sucre, l'ou. Ho has de remullar amb llet. A continuació ho has de pastar molt bé, la massa ha de quedar ben lligada per fer boles i finalment fregir-ho amb abundant oli.

Aquesta és una recepta molt tradicional a Colòmbia per Nadal. Bon profit!

Luz Marina Restrepo López (Colòmbia)

Comentaris

  1. Enhorabona a tothom per aquest bloc i per la feina feta. A veure si aconseguim que la resta del Servei s'animi i escrigui altres receptes per llepar-se els dits!

    Emma

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada