ARRÒS FREGIT
Ingredients (per a quatre persones):
tres tasses d' arròs
tres/quatre tasses d'aigua
trossos de carn de porc
trossos de pernil
trossos de pollastre
daus de pernil
sal, oli i salsa de soja
tres tasses d' arròs
tres/quatre tasses d'aigua
trossos de carn de porc
trossos de pernil
trossos de pollastre
daus de pernil
sal, oli i salsa de soja
Recepta:
Una recepta molt senzilla (tot i que no sàpigues cuinar) és la recepta de l’ arròs fregit. Potser existeix aquest mateix nom per a un altre plat més sofisticat; aquest, però, és molt simple, com veuràs.
Preparació:
1. Fes l’ arròs a la manera tradicional (si tens una olla arrossera, millor!!).
Bull l’ arròs (la mateixa quantitat d’ aigua i d’arròs o, si vols, una tassa més
d’ aigua que d’ arròs si vols que ’ arròs quedi una mica moll.
2. Mentre es fa l’ arròs, comença a fregir, en una paella, tots junts o
separats, els trossos de carn de porc, de pernil, de pollastre i els daus de pernil.
3. Una vegada fregits (i fet l’ arròs), barreja-ho tot dins una fuente.
4. Finalment, hi has de posar salsa de soja al gust...i ja està!!! Llest per a menjar.
Ileana Fuentes Plasencia
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada