Netegeu els bolets amb un drap humit si els heu collit vosaltres. Si els heu comprat, renteu-los amb aigua. Trossegeu-los i escaldeu-los uns tres minuts aproximadament.
Escorreu els bolets, reservant l’aigua de la bullida. Agafeu els pots, fiqueu-hi els bolets i ompliu-los amb l’aigua. Tapeu-los amb les tapadores i poseu-los al bany maria durant una hora aproximadament. Deixeu-los refredar a la mateixa olla.
Només faltarà etiquetar els pots amb la data d’elaboració i guardar-los en un lloc fresc i sense llum.
Enrique Montoro
Ingredients:
- 1 Kg de bolets variats
- Aigua
Preparació:Netegeu els bolets amb un drap humit si els heu collit vosaltres. Si els heu comprat, renteu-los amb aigua. Trossegeu-los i escaldeu-los uns tres minuts aproximadament.
Escorreu els bolets, reservant l’aigua de la bullida. Agafeu els pots, fiqueu-hi els bolets i ompliu-los amb l’aigua. Tapeu-los amb les tapadores i poseu-los al bany maria durant una hora aproximadament. Deixeu-los refredar a la mateixa olla.
Només faltarà etiquetar els pots amb la data d’elaboració i guardar-los en un lloc fresc i sense llum.
Enrique Montoro
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada