Ingredients:
• 3 ous
• 7 cullerades de sucre
• 7 cullerades de sucre
• 2 paperetes de quallada en pols
• 7 formatgets, tipus “El Caserio”
• Caramel líquid
• Galetes Napolitanes
Preparació:
Poseu ¾ de litre de la llet en un recipient al foc. Barregeu amb la batedora ¼ de litre de la llet, els ous, la quallada en pols, el sucre i els formatgets.
Quan la llet del foc comenci a bullir, afegiu-hi tota la barreja i es remena durant 7 minuts fins que comenci a bullir una altra vegada.
Un cop tingueu la barreja fora del foc, poseu-ho en un motlle o safata prèviament farcida amb el caramel líquid. Es posen les galetes Napolitanes a dalt i quan estigui una mica tebi s’ha de ficar al frigorífic.
Després de 3 o 4 hores aboqueu-ho a una safata i ja es pot servir a la taula.
Bon Profit !!!
EVA MORENO I ENCARNA PÉREZ
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada