- 1/2 kg de carn de vedella trossejada
- 1/2 kg de bolets (rovellons)
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 gra d'all
- oli d'oliva
- 1 fulla de llorer
- 1 got de vi blanc
- 3 gots d'aigua
- una cullerada de salsa de soia
- sal
- farina per arrebossar
PREPARACIÓ:
Escalfeu l'oli en una cassola, passeu els trossos de carn, assaonats amb sal, per farina i fregiu-los, traieu-los i reserveu-los.
En el mateix oli, sofregiu-hi la ceba, el pebrot i el bolets tallats a trossos, assaoneu-los amb sal i reserveu-los.
Afegiu en el mateix oli la carn, un got d'aigua, el vi, el llorer i coeu-ho a foc lent uns 20 minuts.
Passat aquest temps, afegiu-hi la ceba, el pebrot, els bolets, dos gots d'aigua o de brou de carn i un all picat i coeu-ho a foc lent 20 minuts més. Afegiu-hi una cullera de salsa de soia i rectifiqueu el punt de sal.
Mmmm... Que bo!!
Petra Monge.
Afegiu en el mateix oli la carn, un got d'aigua, el vi, el llorer i coeu-ho a foc lent uns 20 minuts.
Passat aquest temps, afegiu-hi la ceba, el pebrot, els bolets, dos gots d'aigua o de brou de carn i un all picat i coeu-ho a foc lent 20 minuts més. Afegiu-hi una cullera de salsa de soia i rectifiqueu el punt de sal.
Mmmm... Que bo!!
Petra Monge.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada