B A N I T Z A
PREPARACIÓ:
Bateu els ous, després trosejeu el formatge i afegeu amb els ous berrejeu-ho bé. Poseu la mantega en una tassa i escalfeu-la en microones fins que es fongui. Llavors agafeu quatre pasta de full i poseu-la una damunt d'una altra, després poseu a sobre dues culleradas soperas de la mantega i tres culleradas soperas de la barreja del formatge amb els ous. Repatiu-ho bé. Després enrolleu-ho en forma de canelon i poseu-hi en una safata i amb una brotxa de cuina poseu per sobre una mica de la mantega per donar color. De un paquet de pasta de full podeu fer cinc unitats. Tot aíxò cuineu-ho al forn a cent viutanta o docents graus, de trenta a cuaranta minuts perqué quedi ben cruixent. Una vegada fet es fa a trossos i ja es pot servir.
Benvinguts en la cuina bulgara i espero que us agradi.
Bon profit!
Mariya Ivanova
INGREDIENTS:
- Paste de full ---------------1 paquet
- Ous -----------------------3 unitats
- Formatge "Feta" ----------400 grams
- Mantega ------------------50 grams
Bateu els ous, després trosejeu el formatge i afegeu amb els ous berrejeu-ho bé. Poseu la mantega en una tassa i escalfeu-la en microones fins que es fongui. Llavors agafeu quatre pasta de full i poseu-la una damunt d'una altra, després poseu a sobre dues culleradas soperas de la mantega i tres culleradas soperas de la barreja del formatge amb els ous. Repatiu-ho bé. Després enrolleu-ho en forma de canelon i poseu-hi en una safata i amb una brotxa de cuina poseu per sobre una mica de la mantega per donar color. De un paquet de pasta de full podeu fer cinc unitats. Tot aíxò cuineu-ho al forn a cent viutanta o docents graus, de trenta a cuaranta minuts perqué quedi ben cruixent. Una vegada fet es fa a trossos i ja es pot servir.
Benvinguts en la cuina bulgara i espero que us agradi.
Bon profit!
Mariya Ivanova
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada