Banitza

                                                                       B  A  N  I  T  Z  A


INGREDIENTS:

  • Paste de full ---------------1 paquet
  • Ous -----------------------3 unitats
  • Formatge "Feta" ----------400 grams
  • Mantega ------------------50 grams

PREPARACIÓ:

Bateu els ous, després trosejeu el formatge i afegeu amb els ous berrejeu-ho bé. Poseu la mantega en una tassa i escalfeu-la en microones fins que es fongui. Llavors agafeu quatre pasta de full i poseu-la una damunt d'una altra, després poseu a sobre dues culleradas soperas de la mantega i tres culleradas soperas de la barreja del formatge amb els ous. Repatiu-ho bé. Després enrolleu-ho en forma de canelon i poseu-hi en una safata i amb una brotxa de cuina poseu per sobre una mica de la mantega per donar color. De un paquet de pasta de full podeu fer cinc unitats. Tot aíxò cuineu-ho al forn a cent viutanta o docents graus, de trenta a cuaranta minuts perqué quedi ben cruixent. Una vegada fet es fa a trossos i ja es pot servir.

Benvinguts en la cuina bulgara i espero que us agradi.

Bon profit!

Mariya Ivanova

Comentaris