INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Cal posar a escalfar el forn
El ous a dins d’un bol batre'ls, afegiu-hi el sucre i el suc de llimona,
Barrejeu-ho, afegiu-hi la farina amb el llevat, barregeu-ho i afegiu-hi el oli
Bateu-ho tot bé.
Poseu dins d’un motlle, la poma talleu-la a làmines i poseu-la por sobre.
Amb una mica de sucre se li afegeix-hi la canyella, es barreja i e cobreix
per sobre. Cal posar-ho a dins del forn a 160 ºC 45’.
NIEVES
El pes de 5 ous (400 grams)
400 grams de sucre
200 grams de farina
200 grams de farina
200 grams de oli fregir
1 cullera de postres canyella en pols
1 cullera de postres de llevat
El suc d'una llimona
1 pomaPREPARACIÓ:
Cal posar a escalfar el forn
El ous a dins d’un bol batre'ls, afegiu-hi el sucre i el suc de llimona,
Barrejeu-ho, afegiu-hi la farina amb el llevat, barregeu-ho i afegiu-hi el oli
Bateu-ho tot bé.
Poseu dins d’un motlle, la poma talleu-la a làmines i poseu-la por sobre.
Amb una mica de sucre se li afegeix-hi la canyella, es barreja i e cobreix
per sobre. Cal posar-ho a dins del forn a 160 ºC 45’.
NIEVES
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada