Pa de pessic farcit amb glacejat d'albercoc

 PA DE PÈSSIC:

Ingredients:
  • 1 Iogurt de llimona
  • 3 Mesures ( de iogurt ) de farina
  • 3 Mesures ( de iogurt ) de sucre
  • 1 Mesura ( de iogurt ) d' oli de gira-sol.
  • 1 Sobre de llevat
  • Pell d' una llimona rallada
  • 4 ous mig got petit de licor
Preparació:

En un bol heu de barregar els ous i el sucre amb la batedora fins que quedi cremos. Després heu d' afegir-hi la farina i el llevat. Un cop tingueu aixó, heu d' afegir-hi el iogurt, l'oli  i la pell de llimona ratllada.
A continuació heu de batre-ho fins que quedi una massa llisa i espongosa. Un cop tingueu la massa, poseu-la en un motlle untat amb mantega i farina.
Heu de posar el forn a 180 graus i heu de ficar el motlle dins del forn, tres quarts d' hora. Quan es refredi l'heu de tallar i ruixar-ho amb licor i farcir-ho amb el glacejat d'albercoc.
Per ultim, l'heu de cobrir amb la cobertura de la xocolata i podeu decorar-ho amb cireres i ametlla trocejada per sobre.



FARCIMENT:

Ingredients:
  • 10 Cullarades de melmelada d'albercoc
  • 3 Cullarades de sucre
  • 3 Cullarades d'aigua
Preparació:

Escalfar al foc, quan comenci a bullir heu de remenar fins que quedi fosa i espessa si cal passar pel colador



COBERTURA DE XOCOLATA

Ingredients:
  • 150 grams de xocolata per fondre
  • 50 grams de nata liquida 
  • 75 grams de mantega
Preparació:

Poseu la xocolata en un bol fiqueu-la al microones, quan estigui fosa poseu-hi la mantega i la nata liquida, heu de remenar, si cal paseu-la per la batedora, deixar refreda una mica i cobrir el pa depèssic

Mari.
         !!! BON PROFIT  ¡¡¡

Comentaris