Ingredients:
- 1 Iogurt de llimona
- 3 Mesures ( de iogurt ) de farina
- 3 Mesures ( de iogurt ) de sucre
- 1 Mesura ( de iogurt ) d' oli de gira-sol.
- 1 Sobre de llevat
- Pell d' una llimona rallada
- 4 ous mig got petit de licor
En un bol heu de barregar els ous i el sucre amb la batedora fins que quedi cremos. Després heu d' afegir-hi la farina i el llevat. Un cop tingueu aixó, heu d' afegir-hi el iogurt, l'oli i la pell de llimona ratllada.
A continuació heu de batre-ho fins que quedi una massa llisa i espongosa. Un cop tingueu la massa, poseu-la en un motlle untat amb mantega i farina.
Heu de posar el forn a 180 graus i heu de ficar el motlle dins del forn, tres quarts d' hora. Quan es refredi l'heu de tallar i ruixar-ho amb licor i farcir-ho amb el glacejat d'albercoc.
Per ultim, l'heu de cobrir amb la cobertura de la xocolata i podeu decorar-ho amb cireres i ametlla trocejada per sobre.
FARCIMENT:
Ingredients:
- 10 Cullarades de melmelada d'albercoc
- 3 Cullarades de sucre
- 3 Cullarades d'aigua
Escalfar al foc, quan comenci a bullir heu de remenar fins que quedi fosa i espessa si cal passar pel colador
COBERTURA DE XOCOLATA
Ingredients:
- 150 grams de xocolata per fondre
- 50 grams de nata liquida
- 75 grams de mantega
Poseu la xocolata en un bol fiqueu-la al microones, quan estigui fosa poseu-hi la mantega i la nata liquida, heu de remenar, si cal paseu-la per la batedora, deixar refreda una mica i cobrir el pa depèssic
Mari.
!!! BON PROFIT ¡¡¡
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada