INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Barregeu els ous amb el sucre i, quan ja tingui una consistència cremosa, hi afagireu l' oli, la farina, el coco,
la pastanaga, les nous, la sal i la canyella en pols. Unten un motllo amb mantega i aboqueu-hi la massa. Enceneu el forn prèviament. Coeu el pastís a 170º entre 30 i 40 min. Comproveu-ne la cocció punxant el
pastís amb un escuradents. Desemmtlleu-lo i escampeu-hi coco ratllat pel damunt.
BON PROFIT !!
Joaquina Coca
( Andalusia )
- 1 tassa d' oli d' oliva
- 1 tassa de coco ratllat
- 2 tasses de sucre
- 4 ous
- 2 tasses de farina
- 3 tasses de pastanaga ratllada
- 1 tassa i 1/2 de nous
- sal i canyella
PREPARACIÓ:
Barregeu els ous amb el sucre i, quan ja tingui una consistència cremosa, hi afagireu l' oli, la farina, el coco,
la pastanaga, les nous, la sal i la canyella en pols. Unten un motllo amb mantega i aboqueu-hi la massa. Enceneu el forn prèviament. Coeu el pastís a 170º entre 30 i 40 min. Comproveu-ne la cocció punxant el
pastís amb un escuradents. Desemmtlleu-lo i escampeu-hi coco ratllat pel damunt.
BON PROFIT !!
Joaquina Coca
( Andalusia )
pots canviar el coco per sucre? si no es aixi perque podriem canviar el coco?
ResponEliminaJa que no en trobem