INGREDIENTES:
-6 Tauletas de xocolata negra especial para postres de la casa NESTLE
-100g de mantega + 20g pel motlle
-100g de sucre
-100g de nous trossejades
-75g de farina con llevant incorporada
-4 ous
PREPARACIÓ:
Primer: Agafeu els ous, separeu els rovells de les clares, bateu els rovells amb el sucre fins que estigui cremós.
Segon: Fongueu la mantega amb el xocolata i afegiu-hi les nous trossejades.
Terce: Monteu les clares a punt de neu i afegiu-hi la farina. Cal remoure-ho tot junt i aboqueu-hoen un motlle rectangular enfarinat.
Cuart: I per ultim poseu-ho en el forn, escalfat previament a 180ºC de temperatura, durant 30 minuts aproximadament.
Aixó es tot.
Desitjo que us agradi.
Bon a petit.
Angeles
-6 Tauletas de xocolata negra especial para postres de la casa NESTLE
-100g de mantega + 20g pel motlle
-100g de sucre
-100g de nous trossejades
-75g de farina con llevant incorporada
-4 ous
PREPARACIÓ:
Primer: Agafeu els ous, separeu els rovells de les clares, bateu els rovells amb el sucre fins que estigui cremós.
Segon: Fongueu la mantega amb el xocolata i afegiu-hi les nous trossejades.
Terce: Monteu les clares a punt de neu i afegiu-hi la farina. Cal remoure-ho tot junt i aboqueu-hoen un motlle rectangular enfarinat.
Cuart: I per ultim poseu-ho en el forn, escalfat previament a 180ºC de temperatura, durant 30 minuts aproximadament.
Aixó es tot.
Desitjo que us agradi.
Bon a petit.
Angeles
mola mol
ResponElimina