Tajine de pollastrons a la marroquina

Ingredients

-2 Pollastrons amb fetges
-Llimona confitada i una normal
-Olives casolanes morades
-3 Cebes
-3 Grans d'all
-Gingebre
-Pebre negre
-Safrà
-Un manat de julivert
-Sal i oli d'oliva


PREPARACIÓ

En primer lloc,netegeu molt bé els pollastrons i guardeu-ne els fetges.En una olla escalfeu un got d'oli a foc,
salpebreu els pollastrons i poseu-los-hi,rameneu-los fins que es daurin.Després afegiu-hi l'all,la ceba picada,
la sal,els fetges,el gingebre,i el safrà que (previament ha d'estar mòlt).Deixeu-ho una estona a foc lent,i quan
comenci a daurar-se,afegiu-hi dos gots d'aigua i el julivert.Deixeu-ho tot coure durant 20 minuts.Quan els pollastrons estiguin cuit,traieu-los de la olla,i afegiu a la salsa la pell de llimona confitada tallada a trossos,les olives,i el suc de la llimona normal,i feu-ho reduir fins que us quedi una salsa a punt,mentre poseu els pollastrons al forn per rostir-los.
Al final agafeu un plat i poseu els pollastrons amb la salsa a sobre.
És un plat tipic del Marroc que es pot servir amb patates al forn.


BON PROFIT  !!!!                                                                                    FATHYA

Comentaris