Ingredients:
1 ou
3 rovells d´ous
8 cullerades de sucre
5 cullerades de mantega
22 cullerades de farina
10 cullerades de farina de blat de moro
1 sobre de llevat en pols
Optatiu 1 culleradeta de vainilla o la pell de una llimona
Preparació:
Per començar, poseu en un recipient els ingredients secs la farina, la farina de blat de moro i el llevat en pols.
Remeneu- ho tot amb una cullera.
Agafeu un altre recipient barregeu amb la batedora la mantega , el sucre i afegiu-hi els rovells d´ous i l´ou un a un, poc a poc quan aquest unit quedi una massa tendra però que no s`enganxi, no cal pastar-la.
Després estireu-la 1 cm de gruix sota la taula prèviament enfarinada.
Talleu- la a rodonetes amb un motlle petit de 4 o 5 cm aproximadament.
Acontinuació,posar-los amb una espàtula en una safata untada i poseu-ho tot el forn uns 15 minuts a temperatura 190 C.
Per últim un cop freds situen-los en un recipient i farcit de dolç de llet, i per acabar passeu-los per coco ratllat, i llestos per menjar .
Bon profit !!!
Mónica Quinta
1 ou
3 rovells d´ous
8 cullerades de sucre
5 cullerades de mantega
22 cullerades de farina
10 cullerades de farina de blat de moro
1 sobre de llevat en pols
Optatiu 1 culleradeta de vainilla o la pell de una llimona
Preparació:
Per començar, poseu en un recipient els ingredients secs la farina, la farina de blat de moro i el llevat en pols.
Remeneu- ho tot amb una cullera.
Agafeu un altre recipient barregeu amb la batedora la mantega , el sucre i afegiu-hi els rovells d´ous i l´ou un a un, poc a poc quan aquest unit quedi una massa tendra però que no s`enganxi, no cal pastar-la.
Després estireu-la 1 cm de gruix sota la taula prèviament enfarinada.
Talleu- la a rodonetes amb un motlle petit de 4 o 5 cm aproximadament.
Acontinuació,posar-los amb una espàtula en una safata untada i poseu-ho tot el forn uns 15 minuts a temperatura 190 C.
Per últim un cop freds situen-los en un recipient i farcit de dolç de llet, i per acabar passeu-los per coco ratllat, i llestos per menjar .
Bon profit !!!
Mónica Quinta
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada