Ingredients:
(per a 4 persones)
(per a 4 persones)
- 1 quilo de calamars ( tallats a rodanxes)
- 100 g de cloïsses
- 200 g de gambes
- 2 cebes
- 4 alls
- julivert
- 50 g d´ametlles torrades
- 20 g de pinyons
- 1/4 de caldo de peix
- 1 vas de vi blanc
Preparació:
Primerament, s´agafa una cassola de fang i s´hi posen els calamars, sense oli, al foc.
A poc a poc, després d´una estona veureu que van desprenen tota l´aigua que tenen.
Seguidament, aquesta aigua es treu de la cassola i també els calamars.
Llavors s´hi posa una mica d´olí i les dues cebes tallades a rodanxes fines.Quan veieu
que quasi està cuita o daurada s´hi afegeixen els calamars afegint-hi un vas de vi blanc.
Tot seguit, es deixa coure fins que es redueixi una mica.
A continuació, es prepara la picada d´ametlles torrades, els alls, pinyons i el julivert i
es posa a la cassola.
De tant en tant s´hi va afegint una mica de caldo de peix quan ceieu que sigui necessari.
Finalment, ho deixarem coure una bona estona afegint-hi les cloïsses i les gambes.
Per acabar es deixa coure uns cinc minuts i ja podeu servir-ho.
BON PROFIT!
Isabel Ramió
Espero que us agradi i que disfruteu d´aquest plat.
ResponEliminaISABEL