Calamars amb cloïsses i gambes

Ingredients:
(per a 4 persones)
  • 1 quilo de calamars ( tallats a rodanxes)
  • 100 g de cloïsses
  • 200 g de gambes
  • 2 cebes
  • 4 alls
  • julivert
  • 50 g d´ametlles torrades
  • 20 g de pinyons
  • 1/4 de caldo de peix
  • 1 vas de vi blanc

Preparació:

Primerament, s´agafa una cassola de fang i s´hi posen els calamars, sense oli, al foc.
A poc a poc, després d´una estona veureu que van desprenen tota l´aigua que tenen.
Seguidament, aquesta aigua es treu de la cassola i també els calamars.
Llavors s´hi posa una mica d´olí i les dues cebes tallades a rodanxes fines.Quan veieu
que quasi està cuita o daurada s´hi afegeixen els calamars afegint-hi un vas de vi blanc.
Tot seguit, es deixa coure fins que es redueixi una mica.
A continuació, es prepara la picada d´ametlles torrades, els alls, pinyons i el julivert i
es posa a la cassola.
De tant en tant s´hi va afegint una mica de caldo de peix quan ceieu que sigui necessari.
Finalment, ho deixarem coure una bona estona afegint-hi les cloïsses i les gambes.
Per acabar es deixa coure uns cinc minuts i ja podeu servir-ho.

BON PROFIT!

Isabel Ramió

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada