Trinxat de col i patata amb cansalada

Ingredients:

 
1 col, més o menys 1 kg
5 patates mitjanes
4 grans d’alls
8 trossos de cansalada
Oli d’oliva, sal i pebre


Preparació:

Per començar tallem la col i la patata i ho bullim tot, força estona, perquè ens quedi ben tendra.
Tallem la cansalada a trossets i la saltem fins que ens quedi dauradeta, llavors la reservem.

 
A la mateixa paella afegim una mica més d’oli i fiquem els alls dintre fins que ens quedin daurats, aleshores afegim la col i la patata. Amb una forquilla ho anirem aixafant tot i barrejant bé, fins que obtinguem una pasta, com si fos un puré però més dens i amb trossets.

Hi afegim una mica de cansalada i rectifiquem de sal i pebre.Li tirem per sobre la resta de la cansalada i ho servim ben calentó.

Espero que us agradi.

Armand


Comentaris