Ingredients
2 cebes grans, finament picades
12 pebrots frescos, nets, sense llavors i venes, i liquats.
formatge parmesà
sal
1 kg d'espaguetis
1 tassa de mantega
1 cullerada d'all mòlt
1 llaunes de llet evaporada
1 llauna de blat de moro tendre per decorar
Preparació
Has de bullir els espaguetis en una olla amb aigua calenta i sal fins que estiguin al dente.
En una altra olla has de fondre la mantega, afegir la ceba i l'all i daurar a foc mitjà.
Després s'han d'afegir els pebrots liquats i la llet, cuinar a foc lent fins que comenci a espessir.
Després s'ha de retirar l'olla del foc i barrejar-ho amb els espaguetis.
Una vegada servit el plat, hi tirem per sobre el formatge i hi afegim el blat de moro.
Bon profit!
Noemí (Cuba)
2 cebes grans, finament picades
12 pebrots frescos, nets, sense llavors i venes, i liquats.
formatge parmesà
sal
1 kg d'espaguetis
1 tassa de mantega
1 cullerada d'all mòlt
1 llaunes de llet evaporada
1 llauna de blat de moro tendre per decorar
Preparació
Has de bullir els espaguetis en una olla amb aigua calenta i sal fins que estiguin al dente.
En una altra olla has de fondre la mantega, afegir la ceba i l'all i daurar a foc mitjà.
Després s'han d'afegir els pebrots liquats i la llet, cuinar a foc lent fins que comenci a espessir.
Després s'ha de retirar l'olla del foc i barrejar-ho amb els espaguetis.
Una vegada servit el plat, hi tirem per sobre el formatge i hi afegim el blat de moro.
Bon profit!
Noemí (Cuba)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada