Ingredients:
(per a deu-dotze persones)
200 cc. de crema de llet o nata líquida per cuinar
200 cc. de crema de llet o nata líquida per cuinar
200 cc. de llet normal
200 cc. de llet condensada
200 cc. de llet condensada
2 sobres de gelatina neutra
1 pot de préssec en almívar
Preparació:
Col·locar en la batedora les tres llets i batre uns tres minuts.
A part, dissoldre la gelatina sense sabor en l'almívar dels préssecs, portar-la a foc lent fins que es dissolgui completament remenant de tant en tant, anar amb compte que no es cremi, perquè queda de mal sabor.
Abocar en la batedora, mentre aquesta en moviment, la gelatina fosa un parell de minuts perquè es barregi bé. Posar-la en una font refractària el préssec tallat a trossos i afegir la preparació anterior. Ficar en la nevera fins que qualli.
Opcional: es pot posar per damunt una miqueta de sucre dissolt en una mica de crema de llet.
Preparació:
Col·locar en la batedora les tres llets i batre uns tres minuts.
A part, dissoldre la gelatina sense sabor en l'almívar dels préssecs, portar-la a foc lent fins que es dissolgui completament remenant de tant en tant, anar amb compte que no es cremi, perquè queda de mal sabor.
Abocar en la batedora, mentre aquesta en moviment, la gelatina fosa un parell de minuts perquè es barregi bé. Posar-la en una font refractària el préssec tallat a trossos i afegir la preparació anterior. Ficar en la nevera fins que qualli.
Opcional: es pot posar per damunt una miqueta de sucre dissolt en una mica de crema de llet.
María Cecilia Leyva López (Colòmbia)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada