Ingredients:
Preparació:
1kg vedella
3 tomàquets
1 ceba gran
1 pebrot vermell
Comí
Sal
Oli
Preparació:
Primer has de coure la vedella en una olla de pressió durant vint minuts.
Després hem de rentar be els tomàquets i pebrot. Després s'ha de tallar a trossos petits. Sofregir primer la ceba i després el pebrot i
tomàquets. Mentre es fregeix, has d'esmicolar la vedella. Després es fica la
vedella a la cassola amb el sofregit de tomàquet i pebrot. Se li fica una mica
de comí i sal i es remou tot. Abans de servir es tasta per si falta sal i ja es
pot menjar. S'acompanya amb congrí,
plàtan i iuca. Bon profit!
Luísa González (Cuba)
He trobat aquests blog i m'encanta! Provaré de fer la recepta a veure com hem surt!
ResponEliminaGràcies! De tant en tant l'anem actualitzant amb les receptes dels alumnes.
ResponElimina