"Ropa vieja"

Ingredients:


1kg vedella
3 tomàquets
1 ceba gran
1 pebrot vermell
Comí
Sal
Oli



Preparació:
Primer has de coure la vedella en una olla de pressió durant vint minuts.
Després hem de rentar be els tomàquets i pebrot. Després s'ha de tallar a trossos petits. Sofregir primer la ceba i després el pebrot i tomàquets. Mentre es fregeix, has d'esmicolar la vedella. Després es fica la vedella a la cassola amb el sofregit de tomàquet i pebrot. Se li fica una mica de comí i sal i es remou tot. Abans de servir es tasta per si falta sal i ja es pot menjar.  S'acompanya amb congrí, plàtan i iuca. Bon profit!

Luísa González (Cuba)

Comentaris

  1. He trobat aquests blog i m'encanta! Provaré de fer la recepta a veure com hem surt!

    ResponElimina
  2. Gràcies! De tant en tant l'anem actualitzant amb les receptes dels alumnes.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada