Ingredients:
- Oli d'oliva
- Mitja cullereta d'anís en gra
- 2 torrades de pa
- 1 canyella en branca
- Canyella mòlta
- Pela de llimona
- 4 cullerades de sucre
- 2 got de llet
- 1/2 got d'aigua
- 3 cullerades de farina
Preparació
Primer, talleu el pa en daus i fregiu-lo en oli d'oliva ben calent. Reserveu-lo.
Segon, sofregiu un mica l'anís en gra amb 4 cullerades de oli d'oliva. Reserveu-lo.
Tercer, poseu en un cassó tot els ingredients: llet, aigua, canyella en branca, pela de llimona, sucre, farina i l'oli colat de l'anís en gra. Remeneu-la la barreja molt bé fins a la perfecte dissolució.
Quan la barreja comença a bullir poseu el pa fregit amb anterioritat fins que torni a bullir durant un minut.
Un cop teniu la barreja fora del foc, poseu-la en tassó individual i poseu la canyella mòlta per sobre.
Finalment, quan estigui una mica tebi s'ha de ficar al frigorífic.
Elena (Sevilla)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada