Ingredients per quatre persones:
500 gr. de farina
2 gots d´aigua
1 got d´oli
4 grans d´all
1 pessic de sal
6 pebrots verds
150 gr. de cansalada
4 xoriços petits
2 gots d´aigua
1 got d´oli
4 grans d´all
1 pessic de sal
6 pebrots verds
150 gr. de cansalada
4 xoriços petits
Preparació:
Escalfeu l´oli amb els alls, afegiu-hi els pedrots verds i els xoriços, quan estiguin fregits reserveu-los.
Acontinuació fregiu la cansalada a trossets i reserveu-la també.
A la mateixa paella afegiu-hi un grapat de farina i a continuació l´aigua.
Remeneu-ho i afegiu més farina poc a poc sense deixar de remenar, aixi fins que la barreja estigui solta.
Una vegada feta, afegiu-hi els ingredients fregits abans.
Aquest menjar pot acompanya-ho amb tomaquet, cogombres, meló, raïms, etc…
Acontinuació fregiu la cansalada a trossets i reserveu-la també.
A la mateixa paella afegiu-hi un grapat de farina i a continuació l´aigua.
Remeneu-ho i afegiu més farina poc a poc sense deixar de remenar, aixi fins que la barreja estigui solta.
Una vegada feta, afegiu-hi els ingredients fregits abans.
Aquest menjar pot acompanya-ho amb tomaquet, cogombres, meló, raïms, etc…
Loli (Granada)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada