Ingredients (Per 4 persones)
FARCIMENT:
-200 grams de carn picada de vedella i porc
-1 ceba tendra
-1 pastanaga
-4 grans d´all
-1 tomàquet
-1 ou
-1 raig de vi ranci (jerez)
-1 fulla de llorer
-1 pessic de sal d´all
-sal i pebre a gust
-oli d´oliva verge extra.
FARCIMENT:
-200 grams de carn picada de vedella i porc
-1 ceba tendra
-1 pastanaga
-4 grans d´all
-1 tomàquet
-1 ou
-1 raig de vi ranci (jerez)
-1 fulla de llorer
-1 pessic de sal d´all
-sal i pebre a gust
-oli d´oliva verge extra.
PER ARREBOSSAR.
-2 ou
-farina.
-2 ou
-farina.
Preparació
En una casolana amb oli poseu la ceba picada,
la pastanaga ratllada,els grans d´all en làmines ben fines,
la sal d´all i el llorer ofegueu-ho fins que la ceba estigui transparent i amb una mica de color.
Salpebreu la carn picada, barregeu-la bé, incorporeu-la al sofregit amb el tomàquet rallat, remeneu-ho i quan estigui ben barrejant afegit el vi ranci, remeneu-ho el foc.
Deixeu-ho temperar i afegiu-l’hi.
Renteu i peleu les patates, talleu-les a rodanxes i fregiu-les en oli, retireu-les abans que es daurin.
Agafeu una rodanxa de patates i la cobrim amb farciment,la tapem amb una altra rodanxa i l´arrebossem, primer la passem per farina,
després per ou i després per farina,fregiu-les al mateix oli fins daurar- les, retireu-les.
Serviu-les amb amanida, i acompanyeu-les amb salsa de tomáquet,quetxup mostassa o maionesa, segons els gustos.
la pastanaga ratllada,els grans d´all en làmines ben fines,
la sal d´all i el llorer ofegueu-ho fins que la ceba estigui transparent i amb una mica de color.
Salpebreu la carn picada, barregeu-la bé, incorporeu-la al sofregit amb el tomàquet rallat, remeneu-ho i quan estigui ben barrejant afegit el vi ranci, remeneu-ho el foc.
Deixeu-ho temperar i afegiu-l’hi.
Renteu i peleu les patates, talleu-les a rodanxes i fregiu-les en oli, retireu-les abans que es daurin.
Agafeu una rodanxa de patates i la cobrim amb farciment,la tapem amb una altra rodanxa i l´arrebossem, primer la passem per farina,
després per ou i després per farina,fregiu-les al mateix oli fins daurar- les, retireu-les.
Serviu-les amb amanida, i acompanyeu-les amb salsa de tomáquet,quetxup mostassa o maionesa, segons els gustos.
Rosa M. (Catalunya)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada