(Recepta d’un plat típic d’Ucraïna per ezmorzar)
Ingredients:
250 g formatge fresc
5cs farina
3cs sucre
1 ou
1 sobre de vainilla
1 pessic de sal
oli de gira-sol per fregir.
5cs farina
3cs sucre
1 ou
1 sobre de vainilla
1 pessic de sal
oli de gira-sol per fregir.
1. Barregeu l´ou amb el sucre, afegiu-hi la sal, la farina, la vainilla i el formatge fresc. Prepareu la massa.
2. Feu 5-6 boletes, llavors presseu-les i passeu-les a la farina, fent voltes.
3. Fregiu-les a l´oli calent al foc mitjà-lent 5 minuts al cada costat.
2. Feu 5-6 boletes, llavors presseu-les i passeu-les a la farina, fent voltes.
3. Fregiu-les a l´oli calent al foc mitjà-lent 5 minuts al cada costat.
Inna (Ucraïna)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada