Ingredients:
Salsa romesco:
2-3 tomàquets madurs
1 cabeça d'alls
2 nyores
15 gr. d'ametlles torrades
15 gr. d'avellanes torrades
1 llesca petita de pa torrat
250 gr. d'oli d'oliva verge extra
100 gr. de vinagre
pebre vermell dolç
1 bitxo
sal
1 peça d’Escarola de cabell d’àngel
1 o 2 llaunes de bacallà o tonyina
Preparació:
Salsa Romesco: un cop cuits els tomàquets, els pebrots i els alls, poseu tots els ingredients en un got de batedora: l’oli d’oliva , el vinagre, els tomàquets, els alls, les nyores, els fruits secs, el pa i bateu-hi amb energia fins que quedi líquid i espès.
Renteu, trossejeu i poseu l’escarola en un bol. Esmicoleu la tonyina o el bacallà i afegiu tot al bol de l’escarola. Amaniu-la amb la salsa Romesco. Finalment guarnir amb un pebrot vermell escalibat i unes anxoves de l’Escala.
Carme, Tomàs, Martí, Mounia i Silvia
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada