Passa al contingut principal
Ingredients:
·1/2 Kg de fesols negres
·2 peus de porc
·costella de porc
· orella de porc
·cua de porc
·aigua
·all
·sal
·aigua
·ceba
·arros
·1/4 kg de farina de mandioca
·3 ous
· 5 salsitxes de porc
Deixar els fesols en remull 24 hores. Rentar-los i coure'ls amb força aigua durant uns minuts en una olla de pressió.
Preparar una picada d'all i sal i reservar.
Rentar una mica la carn amb aigua i passar-la per la picada per adobar-la.
En una paella gran posar oli i fregir les orelles i els peus de porc prèviament tallats, fins que estiguin daurats. Seguidament, afegir la resta de la carn i deixar que es dauri una mica amb la paella tapada i abocar-ho a continuació a l'olla dels fesols.
Deixar coura tot junt 10 minuts.
Mentrestant, tallar les salsitxes a trossets i fregir-les en una paella amb oli. Després, afegir els ous i la farina, remenar-ho bé perquè quedi ben barrejat.
En una olla posar una mica d'oli i sofregir una mica l'arròs. Després abocar-hi l'aigua calenta per coure'ls.
Picar les cebes i els alls i saltar-los una mica en una paella. Barrejar l'arròs amb els fesols, i la farina es serveix apart.
Maria Beatriz Moura de Pinho
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada