Ajiaco colombià



Ingredients :

1 pit de pollastre
Ceba tendra 
2 patata criolla
1 patata capira
1 patata pastusa 
guasca 
1 panotxa

Preparació:
Posa a coure el pollastre amb aigua amb la ceba tendra sense tallar i sal, més i menys durant 15 minuts i despres es desfeu-lo, tret la cendra, i a la mateixa aigua que heu coure el pollastre, afegiu-hi  la panotxa tambè durant 15 minuts. 
Renta y pela els 3 tipus de patates i talleu-les, primero afegeixa les patates capira i  pastusa i deixa-les durant 10 minuts mes i menys, depres a la mateixa aigua amb les patates, afegeu.hi la patata criolla fins que es couren. 
Barreixa tot a l´olla express amb una miqueta de guasca i dexeu-ho fins que espessi. 
Quan es serveix has de afegir nata de cuinar i algunes taperes. 

*nota: aquest tipus de patates es poden trobar els mercats com la buqueria, també pots trobar la guasca(herba semblant al julibert sec).

Paulina Tobón 

Comentaris