Ingredients :
1 pit de pollastre
Ceba tendra
2 patata criolla
1 patata capira
1 patata pastusa
guasca
1 panotxa
Preparació:
Posa a coure el pollastre amb aigua amb la ceba tendra sense tallar i sal, més i menys durant 15 minuts i despres es desfeu-lo, tret la cendra, i a la mateixa aigua que heu coure el pollastre, afegiu-hi la panotxa tambè durant 15 minuts.
Renta y pela els 3 tipus de patates i talleu-les, primero afegeixa les patates capira i pastusa i deixa-les durant 10 minuts mes i menys, depres a la mateixa aigua amb les patates, afegeu.hi la patata criolla fins que es couren.
Barreixa tot a l´olla express amb una miqueta de guasca i dexeu-ho fins que espessi.
Quan es serveix has de afegir nata de cuinar i algunes taperes.
*nota: aquest tipus de patates es poden trobar els mercats com la buqueria, també pots trobar la guasca(herba semblant al julibert sec).
Paulina Tobón
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada